Skip to main content

Over mij...

Mijn verhaal

Een korte introductie; in 2008 ben ik afgestudeerd aan de academie voor Media, Art & Performance op het KW1C in ‘s-Hertogenbossch. Met als hoofdvak fotografie ben ik direct na mijn afstuderen mijn eigen fotostudio begonnen. Sindsdien heb ik niets anders gedaan dan mensen fotograferen en portretteren; voor een boek over eet en leef-gewoontes in Zuid-Afrika(Eten ZA/NL), voor het Brabantsdagblad, voor mode magazines zoals o.a Elle, Blend en Vogue, voor heel veel verschillende modemerken en commerciële bedrijven. Mijn hart lag echter altijd in het portretteren van de echte mens. Zodoende heb ik mezelf gespecialiseerd in portretfotografie in de fotostudio en op locatie, voor beginnende en ervaren zelfstandig ondernemers en particulieren.

Gaandeweg kwam ik steeds meer mensen tegen die behoefte hadden aan een laatste portret. Veelal werd het initiatief genomen door de dierbaren om de persoon heen. Zo wilde de jongste dochter van een groot gezin nog graag samen geportretteerd worden met haar stervende moeder; maar dan wel allebei in nieuwe outfits en met professionele visagie (make-up & haar).

Inmiddels ben ik 36 en woon ik samen, met mijn zonen in het prachtige dorp Vught, bij ‘s-Hertogenbosch. Mijn fotostudio zit op steenworp afstand: Industrieweg 12 5262GJ Vught.

Dierbaar-portret-uitvaard-fotograaf-rouwkaart

Nikki Segers Fotografie
Industrieweg 12
5262GJ Vught
nikki.segers.fotografie@gmail.com
Bel of Whatsapp: 0641111017
Ook voor drukwerk van foto’s, bidprentjes en rouwkaarten.

Om privacyredenen kan ik niet alle portretfoto’s van voormalige klanten online delen. Wilt u alsnog meer zien van mijn style en kwaliteit als portretfotograaf, dan nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen op mijn reguliere website: